Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal mahalle buluşmalarına devam ediyor. Bukapsamda Sadıkbey Mahalle halkı ile biraraya gelen Köksal Sadıkbey Mahalle halkının sorunlarını dinledi. 

BAŞKAN KÖKSAL'DAN SADIKBEY'E DOĞALGAZ SÖZÜ

Sadıkbey Mahallesi'nde en temel sorunlar arasında yer alan ulaşım ve ısınma ihtiyaçları üzerine konuşan Başkan Köksal, mahalleye doğalgaz getirilmesi konusunda söz verdi. Köksal, Sadıkbey Mahallesi'nde uygun ısınma yöntemi belirlemek için hem Afjet hem de doğalgaz konularında görüşmeler gerçekleştireceğini ve önümüzdeki beş yıl içinde mahallede kömürle ısınan kimse kalmayacağının altını çizdi.

Ulaşım konusunda da halkın şikayetlerini dinleyen Başkan Köksal, özellikle belediye otobüsleri ve minibüslerin sefer saatlerinin yetersizliği ve akşam saat 19.00'dan sonra mahalle içine girmemesi üzerine düzenlemeler yapılacağını belirtti. Şoförler Odası Başkanı ile görüşeceğini söyleyen Köksal, belediye otobüslerinin sayısının artırılacağını ve yeni alınacak otobüslerin çevre dostu, elektrikli araçlar olacağını müjdeledi.

 

HABER: ESRA DAĞ