Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Program, Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı ve video gösterimi, ezgi dinletisi gibi etkileşimli içeriklerle katılımcıların ilgisini çekti. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi'ndeki bu etkinlik yoğun katılımla tamamlandı.

BARIŞIN SAĞLANMASI GEREKTİĞİNİ VURGULADI

Gazi İslam Asalya, söyleşide birinci elden bilgilerle, Gazze'de zorluklar içinde yaşayan sivil halkın durumunu anlattı. Konuşmasında, Gazze'nin altyapı yıkımları ve temel hizmetlere erişimdeki sorunlarına dikkat çeken Asalya, barışın sağlanması ve uzun vadeli istikrarın önemini vurguladı.

Katılımcılara Gazze'nin mevcut durumu ile ilgili detaylı bir görsel sunum yapıldı. Video gösteriminde, günlük yaşam, eğitim ve sağlık hizmetleri gibi konularda görseller izleyicilere aktarıldı ve bu görsellerle, anlatılanlar gözler önüne serildi. Duygusal olan video, izleyenleri derinden etkiledi ve farkındalık yaratma gücüne vurgu yapıldı.

Etkinliğe katılan gençler ve diğer vatandaşlar, programın son derece faydalı olduğunu ve Gazze'ye dair bilgilendirme ve destek çağrılarının önemini dile getirdiler. Söyleşiye katılanlar bu tür etkinliklerin bölgedeki dramı anlamada ve farkındalık yaratmada önemli bir rol oynadığına dikkat çektiler.

 Haber: Elveda Mihriban Danabaş