Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Ağustos Ayı Meclis Toplantısı'nda, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal ile Afyonspor'un durumu hakkında gerçekleştirdikleri görüşmeyi paylaştı. Serteser, Köksal’ın kendisini ve Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler’i makamına davet ederek, Afyonspor futbol takımının zor bir dönemden geçtiğini ve takımın desteklenmesi gerektiğini vurguladığını belirtti.

BAŞKAN KÖKSAL’DAN DESTEK TALEBİ

Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın, Afyonspor’un bu süreçte iş dünyasından destek beklediğini ileten Serteser, "Başkanımız, Meclis toplantımıza katılacağımı duyunca, bu konuda tüm Meclis Üyelerimizin duyarlılık göstermesini ve Afyonspor’a destek olunması talebini iletmemi rica etti. Ayrıca, bu talebi diğer iş insanlarına da iletmemizi istedi" dedi.

AFYONSPOR’A HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM

Hüsnü Serteser, takımın hepimizin olduğunu vurgulayarak, tüm iş dünyasını Afyonspor’a destek olmaya davet etti. Serteser, "Takım hepimizin, destek olmamızı tüm iş insanlarımızdan talep ediyoruz" ifadesini kullanarak, Afyonspor’un bu zorlu dönemi aşabilmesi için birlik olmanın önemine dikkat çekti.

 

HABER: NURBANU SOY