Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Bunun üzerine AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin’den Mestan Özcanı destekler nitelikte açıklamalar gelmişti.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal seçim vaadi olan Hizmet noktası açılışını gerçekleştirdi. Hizmet noktası açılışında konuşma gerçekleştiren Köksal, Tekirdağ  Milletvekili Mestan Özcan ve Ak Parti İl Başkanı Turgay Şahinde cevap niteliğinde açıklamalarda bulundu.

HEMŞERİLERİMİN YÜZÜ GÜLECEK

Başkan Köksal, Milletvekili Özcan ve İl Başkanı Şahin’i hedef alarak şunları söyledi: “Had bildirme sevdalarına da bir mesaj vereyim. Tüm seçim vaatlerimizi Allah'ın izniyle beş yıllık görev sürem dolmadan uygulayacağız. Ekibimiz, projelerimiz, planlarımız hazır. Afyon Karahisarlı hemşehrilerimin yüzü gülecek. Değerli hemşehrilerim, birileri kalkmış bize hukuksuzluk yapmanızı öneriyor. Bizden cevabı alınca da cevap vereceğinize kaynak bulun diyor. Hiç merak etmesinler. Biz hesabımızı kitabımızı yaptık.”

Başkan Köksal, Afyonkarahisarlı'nın bir kuruşunun bile israf olmasına izin vermeyeceğini vurgulayarak konuşmasına devam etti. Başkan Köksal,” Hem onlardan kalan borcu ödemeye devam ediyoruz hem de hizmetlerimizi sonuna kadar yerine getirmeye devam edeceğiz. Biz halktan alınan kaynakları halk için harcamaya devam edeceğiz. Toplumcu ve şeffaf belediyeciliği Afyon Karahisar'da göstermeye devam edeceğiz. Bize açıklamalarıyla basın yoluyla mesaj gönderme çabasında olanlara sesleniyorum. 74 yıl sonra halkçı yönetimle buluşan Afyon Karahisar'ın iradesine zincir vuramayacaksınız. İster tasarruf tedbirleri çıkarın, ister vatandaşın hizmet almasına ket vurmaya çalışın. Doğup büyüdüğüm, suyunu içtiğim, ekmeğini yediğim Afyon Karahisar'a hizmet etmemi engelleyemeyeceksiniz. ”dedi.

Haber: Elveda Mihriban Danabaş