Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!

2 gün önce Dinar ilçemizde, freni patladığı iddia edilen bir tır aracının, 9 otomobile çarpması sonucunda feci bir trafik kazası meydana geldi. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi de yaralanmıştı, yaralılardan ikisi entübe edilmiş durumda.

Yaşanan kaza sonrasında vatandaşlardan haklı olarak tepkiler yükselmeye devam ettiğini belirten Yalçın Görgöz, ‘ İktidar vekili Ali Özkaya’da laf yetiştirmeye, hiç utanmadan, sıkılmadan ölümlü kazadan bile neredeyse fayda sağlamaya yönelik açıklamalar yapmaya devam ediyor. “Yok efendim 1.derecede sit alanı olduğu için kaçış rampası yapılamazmış, çevre yolu yapıp, Dinar trafiğini rahatlatacaklarmış vs. vs. vs”..

Dinar’da, hemen her yıl defalarca benzer kazalar yaşanıyor. İktidar vekilleri de, benzer hikayeleri, palavraları anlatmayı sürdürüyor. Değişen hiçbir şey yok.

Ben vekil Özkaya’ya önce sorayım, sonra da bir tavsiye de bulunayım; Sen hiç Burdur’un Bucak ilçesinden geçmedin mi? Uşak ilimizden geçmedin mi? Yakın diye buraları örnek gösteriyorum.

Yanına ulaştırma bakanını da al, buralardan geç. Çevre yolu yaparsınız, kenti köreltirsiniz. Kentin gelişmesine engel olursunuz, sadece rant sağlarsınız! Size tavsiyem; örnek verdiğim il-ilçelerdeki gibi, alt geçit, üst geçitler yapın. Hem kazalar son bulsun, hem Dinarımız gelişsin, hem de trafik rahatlasın.

Hadi, bırakın artık atıp-tutmayı da başlayın, halkın yararına iş yapın iş! ‘dedi.