Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Afyonkarahisar’da düzenlenen Büyük Taarruz’un 102’nci yıldönümü anma töreni, protokol kriziyle gündeme geldi. Törene katılan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, kendisine ayrılan plastik sandalyeyi beğenmeyerek Valilik personeline tepki gösterdi. Köksal, "Böyle bir şey yok. Makamınızın ağırlığını taşımak zorundasınız. Afyonkarahisar Belediye Başkanı’na ayrılan yer bu mu?" diyerek sert bir şekilde personeli azarladı.

VALİLİK PERSONELİNE SERT ÇIKIŞ

Valilik personelinin sandalyelerin Belediye tarafından gönderildiğini belirtmesine rağmen, Başkan Köksal’ın tepkisi dinmedi. Protokoldeki yerine itiraz eden Köksal, plastik sandalye yerine koltuğa oturmakta ısrar etti. Tören sırasında bir süre daha tepkisini sürdüren Köksal, sonunda kendisine temin edilen koltuğa oturarak programı izlemeye devam etti.

PROTOKOLDE "MAKAMA YAKIŞMAYAN" SANDALYE TARTIŞMASI

Afyonkarahisar Valiliği personeli, törendeki sandalyelerin Belediye tarafından sağlandığını açıklasa da, Başkan Köksal’ın bu açıklamayı kabul etmediği gözlemlendi. Yaşanan bu olay, törende kısa süreli bir gerginliğe neden oldu. Köksal’ın, makamının ağırlığını vurgulayan çıkışı, törendeki diğer katılımcılar arasında da dikkat çekti.

 

HABER: NURBANU SOY