Gözden kaçırmayın

Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!

Afyonkarahisar Belediyesi Eylül ayı Belediye Meclis toplantısı Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın başkanlığında toplandı.

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Köksal, Afyonspor için bir şirket kurulduğunu ve takımı bu şirkete almak istediklerini söyledi.

Zor günler yaşayan ve akıbeti henüz belirlenemeyen Afyonspor için Sportif AŞ’yi kurmak için çalışmaları başlattıklarını söyleyen Başkan Köksal, takımı bu şirkete devredeceklerini söyledi.

Köksal; ‘ Biz bu takımı yükseltmeye hazırız. Bu hafta bir basın toplantısı yapacağız. Afyonspor, Sportif AŞ’ye verilirse biz Afyonspor’u yükseltmeye hazırız.  Ben 5 yılda süper ligde oynatma sözü verdim. Bu sözün arkasındayım.  Takımı bu şirkete vermeyi kabul etmezlerse gider Bal liginden bir takım alır süper lige çıkarırım’ dedi.

Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir

Harcanan her kuruşun hesabı sorulacak

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Afyonspor için harekete geçtiklerini ve "Sportif AŞ." ismiyle bir şirket kurulduğunu duyurdu. Belediye Meclisi'nde konuşan Köksal, "Afyonspor'u yaşatmak için düğmeye bastık. Eğer Afyonspor, Sportif AŞ'ye devredilirse, beş yıl içinde Süper Lig'de oynatma sözümü tutacağım," dedi.
 
Ayrıca, "Eğer takım bize verilmezse, BAL Ligi'nden bir takım alır ve Süper Lig'e çıkarırız," ifadeleriyle kararlılığını vurguladı.
Başkan Köksal, Afyonspor'un kimsenin rant merkezi olmasına izin vermeyeceklerini belirterek, harcanan her kuruşun hesabının sorulacağını ve paraların nereye gittiğini titizlikle araştıracaklarını söyledi. "Bu millete söz verdim, kimsenin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz," diyerek açıklamasını net bir dille tamamladı.
 
Afyonspor'un geleceği, Başkan Köksal'ın bu kararlı ve vizyoner adımlarıyla yeniden şekilleniyor. Afyonspor için güzel günler bizi bekliyor, Başkanımıza bu konuda güvenimiz tam!
Ayrıca sorumuz üzerine açıklama yapan Burcu Köksal'a teşekkür ederiz; şimdi, aynı şeffaflıkla diğer yetkililerden de yanıt bekliyoruz.

Haber: Selda Şenkaya