Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Afyonkarahisar Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, yeni dönem Zumba kursları için kayıtların başladığını duyurdu. Belediyenin paylaşımında, "Enerji dolu ve eğlenceli bir şekilde formda kalmak istiyorsanız, bu fırsatı kaçırmayın!" ifadeleriyle kurslara katılım çağrısında bulunuldu.

KURSLAR SAHİPATA'DA DÜZENLENECEK

Afyonkarahisarlılar için düzenlenen bu Zumba kursları, Sahipata’da bulunan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Belediye tarafından yapılan açıklamada, kursların Çarşamba ve Cuma günleri saat 17.30-18.30 arasında düzenleneceği belirtildi. Katılımcılara, hem eğlenceli hem de enerjik bir ortamda spor yapma fırsatı sunulacağı vurgulandı.

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN ZUMBA

Belediyenin duyurusunda, Zumba kurslarının, katılımcıların sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerine yardımcı olacağı ifade edildi. Kurs, 18-64 yaş arası Afyonkarahisarlılar için özel olarak tasarlandı. Eğlenceli bir spor deneyimi arayanlar için bu kursun ideal olduğu belirtilirken, kayıtların 2-9 Eylül tarihleri arasında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Spor Salonu'nda yapılabileceği duyuruldu.

Zumba kurslarına katılmak isteyenlerin belirtilen tarihler arasında kayıt yaptırmaları gerektiği bildirildi.