Gözden kaçırmayın

Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!

Kurtuluş mücadelesinin izlerini sürerek, tarihimize sahip çıkmak ve genç nesillere bu önemli mirası aktarmak amacıyla başlatılan "Kurtuluşun İzinde" projesi, büyük bir heyecan ve kararlılıkla başladı. 25 Ağustos günü Ankara’da II. Meclisin önünden yola çıkan bisikletçileri Türk Eğitim Derneğinin burslu öğrencileri uğurladı.

Proje kapsamında, Kurtuluş Savaşı’nın önemli duraklarını bisikletle ziyaret edecek Türk Eğitim Derneği gönüllüleri, geçmişin izlerini sürerken, aynı zamanda geleceğin teminatı olan gençler için burs kampanyası yürütecek.

 Projenin Instagram ve YouTube HesaplarıYayında!

Projenin daha geniş kitlelere ulaşması ve gençlerimizin tarih bilinci kazanmalarına katkı sağlamak amacıyla "Kurtuluşun İzinde" projesine özel Instagram ve YouTube hesapları açıldı. Bu platformlar aracılığıyla, projenin güncel gelişmeleri, ziyaret edilen yerlerin tarihi önemi ve katılımcıların deneyimlerini içeren videolar, fotoğraflar ve yazılar paylaşılacak. Takipçiler, bu mecralar üzerinden projeye dair her türlü detaya ulaşabilir ve tarihe tanıklık eden bu önemli yolculuğun bir parçası olabilirler.

Hesapları takip etmek için:

https://www.instagram.com/kurtulusunizinde_/

https://www.youtube.com/@kurtulusunizinde

 

Siz de Destek Olun!

"Kurtuluşun İzinde" projesine siz de destek olabilirsiniz. Projenin Instagram ve YouTube hesaplarını takip ederek, paylaşımlarıyaygınlaştırabilir ve bu önemli yolculuğun bir parçası olabilirsiniz. Ayrıca, bağış kampanyalarımıza katılarak, gençlerin eğitim bursu sağlanmasına katkıda bulunabilirsiniz.

 

Bağış Yapmak İçin:

https://fonzip.com/ted/kampanya/kurtulusun-i-zinde-bisiklet-turu

 Türk Eğitim Derneği Hakkında

Türk Eğitim Derneği, 1928 yılında, Atatürk’ün önderliğinde ve çoğu Cumhuriyetin kurucuları arasında yer alan isimlerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Başarılı fakat olanakları sınırlı öğrencilere burslar vermeyi, yurt içinde ve dışında yabancı dilde eğitim veren okullar ve yurtlar açmayı, Türk eğitim standartlarını çağdaş seviyeye taşıyacak bilimsel platformlar oluşturmayı, eğitim sisteminin sorunları ve çözümleri konusunda toplumu bilinçlendirmeyi ve Türk eğitim politikasının oluşturulmasına katkıda bulunmayı misyon edinmiş köklü bir sivil toplum kuruluşudur. Türk Eğitim Derneği; üniversitesi, 46 okulu, temsilcilikleri, öğrenci yurtları, düşünce kuruluşu, senfoni orkestrası, okullarının mezun dernekleri ve spor kulüpleri ile faaliyet göstermektedir.

https://ted.org.tr/kurtulusun-izinde/