Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Son atama kararları ile Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı olarak atanan Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Fatih Dağlı'ya makamında yapılan ziyarette, tüm Şehit Aileleri ve Gaziler adına Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olması teminnisinde bulundu.

Mesleki hayatı boyunca her zaman Şehit aileleri ve Kahraman gazilerin hep yanlarında olduğunu, onları hizmet etmekten onur ve mutluluk duyduğunu belirten İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fatih Dağlı, Şehitler diyarı olan Afyonkarahisar’da da tüm şehit ailelerinin ve gazilerin emrinde olmayı sürdüreceğini söyledi.

Bu vatan için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizin en kutsal emanetleri olan ailelerine sahip çıkmanın ve Gazilerimizin yanlarında olmanın en kutsal görevlerden olduğunu söyleyen Dağlı; ^Her zaman diyalog halinde olacağız. Tüm şehit ailelerimizin ve gazilerimizin dertleriyle dertlenecek, birlikçe çözüm bulacağız. Bu konuda Derneğimizin çalışmalarını yakından inceledim ve takdir ettim. Başkan İsmail Kumartaşlı nezdinde tüm yönetimini başarılı çalışmalarından dolayı ayrıca kutluyorum”dedi.

Başkan Kumartaşlı ise; “Değerli komutanımızı ziyaret ettik ve Afyonkarahisar’ımıza hoş geldiniz diyerek, hayırlı görevler diledik. Kabulü, sıcak ve samimi karşılaması, Tüm Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile yakından ilgilenerek tek tek görüşmesi bizleri duygulandırdı”dedi.

Haber: Selda Şenkaya

Bir 9 kişi görseli olabilir

Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir