Gözden kaçırmayın

Ronaldo Trabzon’da Ronaldo Trabzon’da

Ünlü haber sunucusu Gülbin Tosun, geçtiğimiz haftalarda NOW TV yönetimi tarafından zorunlu izne çıkarıldı. Bu gelişme sonrasında, Tosun’un sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalar büyük yankı uyandırdı. Sunucu, 15 yıldır görev yaptığı NOW TV’den ayrıldığını duyurdu. Bu duyuru, özellikle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik eleştirileri sonrası gelince, dikkatler bu karara çevrildi.

"NOW TV İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK"

Tosun, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “15 yıla yakın çalıştığım NOW TV (eski adıyla FOX) ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Tüm izleyicilere ve takipçilerime yürekten teşekkür ederim, her zaman destek oldunuz. Bu çok değerliydi. Ayrıca çalışma hayatım boyunca yanımda olan @dogansenturk’e teşekkür ederim.”

MANSUR YAVAŞ’A YÖNELTİLEN TEPKİ

Gülbin Tosun, ayrılığından önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a sosyal medya üzerinden sert bir eleştiride bulundu.

Yavaş’ın Avrupa ülkelerindeki sokak hayvanları ile ilgili açıklamalarına yanıt olarak, Tosun şu paylaşımı yaptı: “Başkan siz ‘sokakta köpek olmaz biz bakarız’ derken, hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz!! Ne diyeyim, bir bardak suya muhtaç olun o zaman!”

Tosun, bu gelişmeleri “Vay be, ülkenin geldiği hale bak! Konuşan ya içeri alınıyor ya da işinden ediliyor!” ifadeleriyle eleştirdi.

KANAL YÖNETİMİ İDDİALARI YALANLADI

Ancak, NOW TV yönetimi tarafından yapılan açıklamada, Gülbin Tosun’un izne çıkarılmasının Mansur Yavaş ile ilgili olmadığı belirtildi. Kanal, Tosun’un sosyal medya platformu X’te (eski adıyla Twitter) bir takipçisine verdiği "nezaketsiz" yorumun izne çıkarılmasına neden olduğunu açıkladı.

GÜLBİN TOSUN AFYON’DA DEVAM EDECEK Mİ?

Sunucu Gülbin Tosun’un NOW TV’den ayrılmasının ardından yeni bir kariyer adımı atıp atmayacağı ise merak konusu oldu. Bazı söylentilere göre, Tosun’un sunuculuk kariyerine Afyon’da devam edeceği konuşuluyor. Ancak bu iddialar henüz resmi bir açıklama ile doğrulanmış değil.