Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Halil İbrahim Sevim’in Motofest açıklamalarının ardından adeta alevlenmek için gününü bekleyen Afyonkarahisar siyaseti, o güne bugün kavuştu.

Halil İbrahim Sevim, düzenlenen basın toplantısında CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan’ın yaptığı açıklamalara dikkat çekerek, ‘’Atatürk’ün iki büyük eserinden birinin Türkiye Cumhuriyeti, diğerinin ise Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu ifade etmiş. Cumhuriyet ve CHP’yi aynı kefedeki iki miras olarak değerlendirmesi başlı başına hezeyandır, aymazlıktır’’ açıklamasında bulunmuştu.

‘’SEVİYEYİ DAHA NE KADAR DÜŞÜRECEKSİNİZ?’’

İl Başkanı Faruk Duha Erhan’dan yanıt gecikmedi. Erhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AK Parti’nin Afyonkarahisar’da tanıtımının emin ellerde olduğunu söyleyerek, “Benim iki büyük eserim vardır; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi'dir." Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu sözünü bilmeyen AKP il baro başkanının yardımcısı sanırım Atatürk’ün bu sözünü benim zannederek bazı hakaretlerde bulunmuş. Siz hangi ülkede siyaset yapıyor, ne yaptığınızı, ne konuştuğunuzu zannediyorsunuz? Seviyeyi daha ne kadar düşüreceksiniz?’’ ifadelerini kullandı.