Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!

Afyon Yerel Haber Yöneticilerinden Gazeteci İsa Kuş, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Halil İbrahim Sevim’e  ‘’Afyonspor ile ilgili ne düşünüyorsunuz?’’ sorusunu yönelterek kamuoyunda bu konuyla ilgili olarak oluşan algılara değindi. Kuş, ilk 5 yılda Afyonspor’u Süper Lige çıkaracağım diyen Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın sözlerini hatırlatarak, ‘’Siz destek verip onun ekmeğine yağ mı sürmüş olacaksınız bunun için mi destek vermiyorsunuz?’’ dedi.

‘’BİZ ŞUAN İZLEMEKLE YETİNİYORUZ’’

Afyonspor’un Afyonkarahisar’ın olduğunu belediyeden bağımsız olduğunu söyleyen Sevim,  ‘’Belediyenin ekmeğine yağ süreriz gibi bir düşünce içinde biz kasaba siyaseti yapmayız. Ancak CHP’li belediye başkanı seçimden evvel Afyonspor’u Süper Lig’e çıkaracağına dair taahhütte bulunmuştu. Biz şuan izlemekle yetiniyoruz. Çünkü henüz belli olmayan bir yönetimi, belli olmayan bir çalışması var’’ dedi.

Geçtiğimiz hafta yapılan basın açıklamasına da değinen Sevim, ‘’Yakında Sportif A.Ş. devredilecek bununla birlikte gerekirse Bal Liginden bir takım satın alınacak diye. Bizde Afyonkarahisarlılarla birlikte heyecanla, Afyonspor’un yeniden canlanmasını dört gözle bekliyoruz. Bunun içinde ne gerekiyorsa yapmaya hazırız, Afyonspor bizimdir, Afyonkarahisarlılarındır’’ ifadelerini kullandı.