Gözden kaçırmayın

Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!

Sivas’ta 15-18 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Ümit, Genç, U21 Karate Şampiyonası'nda Ümit Kadınlar Kata dalında Türkiye Şampiyonu olan Sultan Sarıgül, kariyerinde yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Afyonkarahisar’ın şampiyonlar karete kulübü sporcusu olan Sarıgül, bu önemli başarıdan sonra gözünü dünya arenasına çevirdi. Şampiyon sporcu, İtalya’nın Venedik kentinde yapılacak Dünya Karate Şampiyonası için hazırlıklarına Kocaeli’de gireceği kamp ile devam edecek.

TÜRKİYE'Yİ DÜNYA ŞAMPİYONASI'NDA TEMSİL EDECEK

9-11 Ekim tarihleri arasında İtalya'nın Venedik kentinde düzenlenecek olan Dünya Karate Şampiyonası’nda Sarıgül, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için büyük bir azimle çalışmalarına devam ediyor. Afyon şampiyonlar karate kulübü sporcuları arasında yer alan Sarıgül, Türkiye Karate Federasyonu'nun da desteğiyle Kocaeli’de kampa katılacak.

ANTRENÖRÜNDEN DESTEK ALIYOR

Sultan Sarıgül’ün bu zorlu hazırlık sürecinde en büyük destekçilerinden biri de antrenörü Mehmet Güngel olacak. Kocaeli’de 22 Ağustos’ta başlayacak kamp ile birlikte Sultan Sarıgül, Dünya Karate Şampiyonası’na tam anlamıyla hazırlanmayı hedefliyor.

Sarıgül, 9 Ekim’de İtalya Venedik’te düzenlenecek şampiyonada Türkiye'yi temsil ederek, hem ülkemizin hem de Afyonkarahisar’ın gururu olmaya devam edecek.