Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale, sosyal medya üzerinden partiden istifa ettiklerini duyurarak kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Özellikle Özlale’nin, "Bugün itibarıyla partimdeki görevlerimden ve partimden istifa ettiğimi kamuoyuna saygılarımla duyururum" açıklaması, İYİ Parti içinde daha fazla istifanın olup olmayacağı sorusunu gündeme taşıdı.

OLGUN’DAN NET MESAJ: "BİZ DAHA YENİ BAŞLIYORUZ"

İYİ Parti’nin iç tartışmalarına dair ortaya çıkan spekülasyonlar devam ederken, Hakan Şeref Olgun’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, istifa dalgasına karşı bir yanıt niteliği taşıdı. Olgun, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile birlikte Meclis oturumundan çekilen bir fotoğrafı paylaşarak, partiye bağlılığını ve mücadelesine devam edeceğini belirtti.

Paylaşımında, “Kazanılacak çok zaferimiz, biriktirilecek çok anımız, daha gidecek çok yolumuz var...” ifadelerini kullanan Olgun, partinin yol haritasına ve inançlarına vurgu yaptı. "İnandığımız bir kutlu yolculukta yürüyoruz. İnandığımız bir dava etrafında kenetlendik. Geleceğimizi daha güçlü kılmak için azim ve kararlılıkla engelleri aşa aşa durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

MESAJDA DİKKAT ÇEKEN NOKTA

Olgun’un açıklamasının en dikkat çekici noktası ise, “İnananlar bizimle yürüsün, geri kalanların yolu açık olsun” ifadesi oldu.  Ayrıca Olgun, “Liderimiz Müsavat Dervişoğlu önderliğinde İYİ günler görmek için biz daha yeni başlıyoruz" diyerek, İYİ Parti’nin hedeflerinden sapmadığını ve mücadelesine devam edeceğini belirtti.