Gözden kaçırmayın

Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!

Çavdar’a ziyareti sırasında, Türkiye Taekwondo Federasyonu Temsilcisi İsmail Bulduk eşlik etti. Ziyaret kapsamında Taşoluk Belediye Spor Kulübü’nün Taekwondo sporcularıyla bir araya gelen Çavdar, genç sporculara moral vererek, deneyimlerini paylaştı.

SPORCULARA TEŞVİK VE DESTEK MESAJLARI

Ziyarette sporcularla tek tek ilgilenen Meryem Betül Çavdar, elde ettiği başarıların arkasındaki disiplinli çalışma sürecini anlatarak, sporculara kendi hedeflerinden vazgeçmemeleri gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Taekwondo Federasyonu Temsilcisi İsmail Bulduk da sporculara destek mesajları vererek, federasyonun genç yeteneklere her zaman kapısının açık olduğunu belirtti.

BAŞKAN BİLGİN ÖZEN’DEN TEŞEKKÜR

Ziyaretin sonunda, Taşoluk Belediye Başkanı Bilgin Özen, Meryem Betül Çavdar ve İsmail Bulduk’a teşekkürlerini iletti. Özen, Taşoluk Belediyesi olarak sporun ve sporcuların yanında olduklarını, böylesine başarılı sporcuları ağırlamaktan büyük onur duyduklarını ifade etti. Sporcuların, Meryem Betül Çavdar gibi başarılı isimlerle bir araya gelmesinin, onların motivasyonunu artıracağını ve başarı yolunda önemli bir adım olduğunu belirtti.