Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Taşoluk Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen özel ödül gecesinde 2024 yılında Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları kazanan Taşoluk Belediye Spor Kulübü'nün sporcularıyla buluştu.

Vali Yiğitbaşı, azim ve kararlılıkla bu derece büyük başarılar elde eden sporcuları ve ailelerini tebrik etti. Yiğitbaşı, "Güreş sporunda büyük başarılar elde eden bu sporcu kızlarımızın her zaman yanında olacağız" diyerek sporculara olan desteğini vurguladı. Sporcuların, hem Afyonkarahisar’a hem de Türkiye’ye büyük bir gurur yaşattığını belirten Yiğitbaşı, başarının temelinde inanç ve çalışmanın olduğunu söyledi.

YİĞİTBAŞI'NDAN SPORCULARA TAM DESTEK

Vali Yiğitbaşı'nın yanı sıra, etkinliğe MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Sinanpaşa Kaymakamı Serkan Kaya, Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım, Taşoluk Belediye Başkanı Bilgin Özen ve MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci de katıldı.

Valilik ve diğer yerel yönetimlerin desteğiyle, bölgedeki sporcuların ulusal ve uluslararası başarılara imza atmaya devam edeceği vurgulandı. Afyonkarahisar Valiliği, sporun gençler üzerinde bıraktığı olumlu etkilerin farkında olarak, bu tür çalışmalara daha fazla önem vereceklerini belirtti.