Gözden kaçırmayın

Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!

Toplantıda, ülkenin farklı bölgelerinden gelen on beş ASKF başkanı, amatör sporların geleceği ve bölgesel geliştirme stratejileri üzerine görüş alışverişinde bulundu. Daha önce Hatay ve Tekirdağ'da yapılan toplantıların üçüncüsü olan bu zirve, Denizli ASKF'nin tesislerinde düzenlendi.

AMATÖR SPORUN GELİŞİMİ İÇİN

 

Etkinliğe TASKK'nın üst düzey yöneticileri de katılarak, konfederasyonun yol haritasına katkıda bulundu. TASKK Genel Başkan Vekili Şener Aydın, Genel Sekreter Abdullah Albunar, Genel Başkan Yardımcısı Remzi Ay ve Sayman Bayram Yüksel, Ege Bölgesi'nden gelen meslektaşlarıyla bir araya geldi.

Afyonkarahisar, Kütahya, Eskişehir, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Burdur, Isparta, Antalya ve Uşak illerinin ASKF Başkanları da bu toplantıda bulunarak hem kendi bölgelerindeki amatör spor faaliyetleri hakkında bilgi verdiler hem de bu alandaki ihtiyaç ve önerilerini dile getirdiler. Her bir başkan, amatör sporun gelişimi adına görüşlerini paylaşarak toplantının verimliliğine katkı sundu.

Haber: Elveda Mihriban Danabaş