Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!

CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş ve Parti Meclisi Üyelerinin katılımıyla partinin düzenlediği eğitim maratonu kapsamında bugün Afbel Otel’de basın toplantısı düzenliyor. Toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş’ın yanı sıra CHP Muğla Milletvekili Gizem Öztaş, Parti Meclis Üyesi Yalçın Görgöz, Belediye Başkan Yardımcısı Eylem Ayar, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk duha Erhan, CHP Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıya Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın katılmaması ise dikkat çekti. Başkan Köksal’ın toplantıya katılıp katılmayacağı hakkında her hangi bir bilgi yapılmazken, Özel Kalem Müdürü Şehriban Öncel’den konuyla ilgili olarak bilgi almak isteyen basın mensupları, kendisinden beklemedikleri bir tepki ile karşılaştı.

KİMİ ARAYACAĞIMIZI SÖYLEYİN

Başkan Köksal’ın şehir dışında olduğunu aktaran ve bu nedenle toplantıya katılamayacağını belirten Özel Kalem Müdürü Şehriban Öncel, bu sorunun kendisine değil sahadakilere sorulduğunda da cevap alınabileceğini söyledi.

Afyonkarahisar Belediyesinin Özel Kalemi Müdürü olarak kendisine yakıştırdığı bu tavır ve üslubu, bizler basın mensubu olarak kendisine yakıştırmadık. Başkan Köksal hakkında bilgi almak isteyen basın mensuplarının kendisini aramasından rahatsız olması halinde, hangi birim ve kişilerle iletişim kurulacağı yönünde bir açıklama yapılmasını bekliyoruz.

Bizler Özel Kalemi Müdürü olması sebebiyle kendisini aramayı uygun gördük. Kendisi aranmaktan rahatsız olduysa özür dileriz.

 

HABER: NURBANU SOY