Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Halil İbrahim Sevim, belediyeciliğin bir vizyon işi olduğunu belirterek, CHP'li Belediye Başkanın vaadettiği projeleri hayata geçiremediğini ve hizmet siyasetine dönüştüremediğini eleştirdi. Sevim, "CHP'li Belediye Başkanının göreve geldiği günden bu yana ayrıştırıcı bir tutum sergilediğini ve muhtarları bile politik yakınlaşmalarına göre yaftaladığını" iddia etti.

Sevim, belediye yönetiminin sürekli "geçmiş hatalar" bahanesiyle sorumluluktan kaçtığını ve çözüm üretmekten uzak durduğunu söyledi. Ayrıca CHP'li yönetimin Afyonspor ile ilgili vaatlerini unutturmak için algı siyasetine başvurduğunu öne sürdü.

VAATLER YERİNE GETİRİLMEDİ

Afyonspor'un Afyonkarahisarlılara ait olduğunu ve sporseverlerin siyasi görüşlerinin sorgulanmaması gerektiğini vurgulayan Sevim, sporun birlik ve beraberlik olduğunu kaydetti. AK Parti dönemindeki yatırımlarla Afyonspor'un başarılarına dikkat çeken Sevim, CHP'li Belediye Başkanının, Afyonspor'u Süper Lig'e çıkarma vaadini yerine getiremediğini ve gerekli desteği sağlayamadığını belirtti.

AK Parti tarafından daha önce verilen bir öneride, ücretsiz otopark uygulamasının iptali ve gelirlerin Afyonspor'a aktarılması önerildiğini hatırlatan Sevim, bu önerinin de hayata geçirilmediğini ifade etti. Sevim, CHP'li Belediye Başkanına yapıcı eleştirilere kulak vermesi ve sorumluluklarını yerine getirerek projelerini hayata geçirmesi için çağrıda bulunarak, AK Parti'nin eser ve hizmet siyasetine vurgu yaptı.

Haber: Elveda Mihriban Danabaş