Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Başmakçı Ülkü Ocakları ilçe binasının açılışında Milletvekili Taytak’a, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ve yönetimi, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Çetinkaya ve yönetimi, ilçe başkanları, belediye başkanları ve il genel meclisi üyeleri, ocaklı gençler ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

TAYTAK, “ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERDE EMANETİ GERİ ALACAĞIZ”

Açılış programında konuşan Milletvekili Taytak, “Bu kalabalığı gördüğümde gerçekten çok duygulandım biz Başmakçı’ya yıllardır gelip gideriz. Acaba biz bu seçimde niye kaybettik diye düşünüyorum. Yani bizim bu kalabalıkla bu yüreklerle birlikte mahalli seçimlerimizi mutlaka almamız gerekiyordu ve ben bugünden itibaren bu kampanyayı başlatıyorum ve inşallah bundan sonra Başmakçı’da emaneten verdiğimiz belediye başkanlığını önümüzdeki seçimlerde alacağız ve mutlaka başaracağız” diye konuştu.

KAHVECİ, “ÜLKÜCÜLER, VATAN VE MİLLET İÇİN ÇALIŞAN ONURLU İNSANLARDIR"

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, “İnsanlar hayatlarında zamanla birileriyle tanışırlar o insanlarla ilgili zamanla iyi şeyler duyabilirler ve bu insanlarla karşılaştıkça, tanıdıkça onların bazılarının dev aynasında cüce olduklarını görürler. Çünkü bu arkadaşlar menfaat için yola çıkmışlardır, menfaat için hareket ederler. Bunların dışında bir de gerçekten vatan, millet, devlet için çalışan, uğraşan şerefli haysiyetli onurlu inançlı ve liyakatlı insanlar vardır. Biz bu insanlara Ülkücüler diyoruz onlar da buralar işte. Onurlu ve şahsiyetli insanların yetişmesine önderlik yapan yegâne kuruluş Ülkü Ocaklarıdır. 

ÇETİNKAYA, “TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ FİKRİYLE GELECEĞİ İNŞA EDEN GENÇLER YETİŞTİRİYORUZ"

Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Çetinkaya, “Biz Afyonkarahisar Ülkü Ocakları olarak cennet mekân Başbuğ Alparslan Türkeş'in açtığı yolda, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin ışığında Türk milliyetçiliği fikir sistemine hizmet etmeye devam edeceğiz. Amacımız geçmişini okuyan, bugünü yorumlayabilen, geleceği tasarlayabilecek, Türk milliyetçiliği fikir sistemini kuşanmış gençler yetiştirmektir” dedi.