Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!

Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Türk Milletinin ayarları ile oynamaya kimsenin hakkı olmadığının altını çizerek, “Birkaç yobaz istiyor diye, birkaç kendini bilmez istiyor diye çıkıp bu sözleri sarfeden ahmaklara bizim de bir çift sözümüz var. Anayasa’nın o maddeleri sayesinde bir yerlerdesin. Haddini bil…!” dedi.

İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, “Seçimlerde İYİ Parti’yi terör örgütleriyle yan yana olduğu iftirasıyla gündemde kalmaya çalışanlar sayesinde Meclise giren bir terör yandaşıyla karşı karşıyayız. Ağızlarını açıp tek kelime edemeyen AK Partililer bunun vebalini taşıyamaz. Yapıcıoğlu, açık açık Cumhuriyet’e, Atatürk’e ve Devlet’e karşı bayrak açmıştır. Bugün AK Parti Hükümetini ve Devletin tüm kurumlarını uyarıyorum; Bu yeni bir tehlikedir ve biran önce önüne geçilmelidir” diye konuştu.

‘’MUTLU MUSUNUZ?’’

AK Parti zihniyetinin kendi çıkarları için yapamayacağı bir şeyin olmadığının altını çizen Milletvekili Olgun; “Seçimlerde iftiralar atarak bizleri terör örgütüyle yan yana koymaya çalışanlar, Hizbullah terör örgütünün propagandasını yapan, siyasi ayağını oluşturan HÜDA PAR’ı meclise girmesine göz yumdu. Mutlu musunuz.? Daha kendi içinden FETÖ elemanlarını temizleyememiş, halen FETÖ’cülere yeni yeni görevler dağıtan AK Parti iktidarı şimdi de Anayasa’nın ilk dört maddesine göz diken bir terör sevicisine karşı 3 maymunu oynuyor. Her şeye laf yetiştiren AK Parti milletvekilleri bu konuda neler söyleyecekler çok merak ediyorum. Yoksa üç maymunu oynamaya, devam mı edecekler? Kim kiminle berabermiş artık duymayan, bilmeyen kalmadı. Unutmayın güneş balçıkla sıvanmaz! Kimin ne olduğu, kimin kimle beraber yürüdüğü, gün gibi ortaya çıkmıştır. Bakalım “beraber yürüdük biz bu yollarda” şarkısını bundan sonra kimin için söyleyeceksiniz?” şeklinde konuştu.