Gözden kaçırmayın

Şahin, Genç Bir Çiftin Nikah Törenine Katıldı  Şahin, Genç Bir Çiftin Nikah Törenine Katıldı

Bu hafta, Afyonkarahisar’ın yöneticileri ve siyasileri tempolu bir hafta geçirirken, resmi toplantılardan çeşitli etkinliklere kadar birçok organizasyonda yer aldılar. Ancak, sadece yaptıkları işlerle değil, aynı zamanda kıyafet tercihleriyle de dikkat çektiler. Kimileri şık ve modern seçimleriyle "in" olmayı başarırken, kimileri klasik tarzlarıyla haftayı "out" olarak kapattı.

HAFTANIN "EN İN" İSMİ BAŞKAN KÖKSAL

Bu hafta, modern ve cesur renk tercihleriyle dikkat çeken isimlerden biri, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal oldu. Katıldığı etkinliklerde şık takım elbise kombinleri ve uyumlu aksesuar seçimleriyle göz dolduran Başkan Köksal, bu haftanın en beğenilen isimlerinden biri oldu.

SADELİĞİN ŞIKLIĞI: VALİ YİĞİTBAŞI

Bir diğer "in" isim ise Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı oldu. Resmi toplantılarda tercih ettiği klasik ama zarif tarzıyla dikkat çeken Vali Yiğitbaşı, sade ama etkileyici seçimleriyle beğeni topladı. Hafta boyunca katıldığı etkinliklerdeki rahat ama profesyonel görünümüyle bu hafta da şık olmayı başardı.

TAKIM ELBİSESİNİ HER ZAMAN ŞIK HALE GETİREN MİLLETVEKİLİ ARSLAN

Afyonkarahisar’ın çiçeği burnunda AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan, bu haftaki renk seçimleri ile oldukça modern ve şık bir görünüm elde ederek profesyonelliğe daha fazla önem verdi. Özellikle siyah gibi ciddiyeti temsil eden renk tercihlerinden ziyade sıcak alt tonlu takım elbise renklerini tercih etmesi ve bunu daha açık tonlu kravatlarla desteklemesi ile kesinlikle haftanın en başarı isimlerinden birisi oldu.

KURTARICI ŞIKLIK MAVİ

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, bu haftaki kombinlerinde tercih ettiği mavi renk ile dikkat çekti. Modada kurtarıcı şıklık olarak bilinen mavi rengi Milletvekili Taytak’ın hem kravatlarında hem de kombinlerinde bu hafta sıklıkla gördük. Milletvekili Taytak, kıyafetlerinde kullandığı bu strateji ile in’ler arasında yerini aldı.

İSTİKRARIN SEMBOLÜ YEŞİL KRAVAT

Nazik konuşmalarını kıyafetlerine yansıtarak bu hafta zarif kombinleri ile karşımıza çıkan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin, klasik renk tercihlerinde kravat ile kombinine hareket katarken, oldukça açık tonlarda giydiği takım elbisesine yeşil gibi istikrarın sembolü olan bir kravat tercih etmesi ise kendisini bu hafta in’ler arasına aldı.

HEM ŞIK HEM ENERJİK: BEYTULLAH KARATAŞ

Gerek toplantılar olsun gerekse ziyaretler de olsun enerjisi ile dikkat çeken ilimizin genç siyasetçilerinden Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, kıyafetleri ile de dikkat çekmeyi başarıyor. Bu hafta tercih ettiği takım elbise ve kravat seçimleri ile enerjisini kıyafete yansıtan Başkan Karataş, haftanın İn’leri arasında yerini almayı başardı.

HAFTANIN "OUT" İSİMLERİ: KLASİK VE SIRADAN

Bazı yerel yöneticiler, özellikle toplantılarda tercih ettikleri fazla klasik, yenilikten uzak tarzlarıyla haftanın moda radarında "out" olarak yer aldılar. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ve İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu renk seçimlerinde cesur davranmayan ve sıradan kombinlerle öne çıkmayan isimler olarak, haftanın sade ve biraz da dikkat çekmeyen görünümlerini oluşturdu.

OUT AMA SEMPATİK MİLLETVEKİLİ YURDUNUSEVEN

Genellikle riske girmeyen yalnızca güven veren klasik tarzları tercih eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, ne yazık ki sıradan tarzı ile bu hafta out olarak yer aldı. Ancak kendisinin Gastro Afyon’da kameralara lokum ikram ettiği sempatik görüntüleri sebebiyle de yüzleri güldürdüğünü söylemeden geçmeyelim.