Gözden kaçırmayın

Kadın Mahkumlar Üretiyor, Kooperatifler SatıyorKadın Mahkumlar Üretiyor, Kooperatifler Satıyor

ASKF Başkanı Alişan Akgün, özlemle beklenen 2024-2025 futbol sezonunun, 5 Ekim 2024 tarihinde başlayacağını duyurdu. Sezon, Gönbeler Süper Amatör Ligi ve 1. Amatör Ligi’nin (C) grubu maçlarıyla start alacak. Akgün, yeni sezonun heyecanını ve umutlarını paylaştığı mesajında, dostluğun, kardeşliğin ve futbolun güzelliklerinin konuşulduğu bir sezon temennisinde bulundu.

"FUTBOL HER ZAMAN YENİ BİR UMUTTUR"

Akgün, yeni futbol sezonunun herkes için yeni umutlar taşıdığını vurgulayarak, "Futbolda her sezon yeni bir umuttur, içinde yeni beklentiler barındırır" ifadelerini kullandı. Sezon boyunca heyecan ve rekabet seviyesinin yüksek olacağını, futbolseverlerin unutulmaz anlar yaşayacağına inandığını belirtti.

AMATÖR SPORDA SEVGİ, BARIŞ VE DOSTLUK TEMEL İLKELER

Akgün, amatör sporun temel felsefesinin sevgi, barış ve dostluk olduğunu ifade etti. Amatör spor kulüplerinin, genç yeteneklerin vitrine çıkmasında ve futbolun geniş kitlelere yayılmasında önemli bir rol oynadığını belirten Akgün, "Amatör sporumuzun, gençlerimize ekmek kapısı olan bir alan olduğunu unutmamalıyız" dedi.

ZORLU ŞARTLARDA BÜYÜK EMEKLER

ASKF Başkanı, amatör spor kulüplerinin çoğu zaman zor koşullar altında faaliyet gösterdiğine dikkat çekti. Cefakâr ve fedakâr insanların amatör sporun yükünü omuzladığını belirten Akgün, bu kişilere büyük saygı ve takdir duyduğunu ifade etti. "Bu işi maddi çıkar gözetmeksizin yürüten kişilere vefa borcumuz var" diyerek, kulüplerin fedakârlıklarına dikkat çekti.

FAİR PLAY RUHUNA BÜYÜK ÖNEM VERİLECEK

Yeni sezonda Fair Play’e büyük önem vereceklerini vurgulayan Akgün, kulüp yöneticileri ile aldıkları karar doğrultusunda Fair Play’in yaşam tarzı olarak benimseneceğini belirtti. "Futbol ailemizin Fair Play ruhuna duyarlı olacağına inanıyorum" diyen Akgün, Fair Play’i teşvik etmek amacıyla Fair Play Kurulu kurulacağını duyurdu. Bu kurul, sporcuları ve kulüpleri ödüllendirerek Fair Play’i yaygınlaştıracak.

GÖNBELER LOKUMCULUK’TAN FAİR PLAY’E DESTEK

Yeni sezonda Fair Play ödülleri, Gönbeler Süper Amatör Ligi’nin isim sponsoru olan Gönbeler Lokumculuk tarafından karşılanacak. Akgün, amatör spor camiasına destek olan tüm gönüllülere teşekkür ederek, yeni sezonun spor adına dostluğun ve güzelliklerin yeşerdiği bir dönem olmasını diledi.